ycxg

Tenda atap mobil tilepan luhur atos

Pedaran pondok:

Modél Ténda: YC1802
Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm
Fitur: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan spring / kontrol spring spring, operasi gampang / rohangan lega, tiasa nampung 4 jalma


  • Bahan: ABS + ASA + lawon Oxford dilapis pérak + lawon katun poliéster + tabung aluminium + bantalan bolu + jaring reungit poliéster hideung
  • Warna: Héjo
  • Ukuran: 225x211x152cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm. 

    Cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, gampang operasi / rohangan lega, 4 jalma anggo.

    * Kerang cangkang (luhur & handap): ABS + ASA;
    * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm);
    * Panel pelat: jangkungna 8mm plywoo
    * Kasur: 4cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci
    * Windows: 110gsm bolong

    Fitur:                                                                                                                 

    1. Muka sareng nutup otomatis ku spring pneumatik                                                               

    2. Tangga teleskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah muat sareng unloading saderhana sareng merenah                                                                                                                            

    3. Pigura ranjang narilep di tengah, cocog pikeun SUV sedeng sareng ageung                                             

    4. Pigura: bahan alloy aluminium                                                                                             

    5. Jahitan anu waterproofed                                                                                              

    6. Aya dua kantong sapatu anu tiasa dicabut dina dua sisi ténda                                                        

    7. Anu narilep cangkéng Luhur tiasa dianggo salaku panutup hujan tanpa panutup hujan anu misah, anu gampang dioperasikeun                     

    8. Panutup luhur sareng handap didamel tina ABS + ASA, anu tiasa ditilep sacara efektif pikeun ngirangan panangan angin                                                                                                 

    Titik jual inti: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, kontrol tilepan / spring spring gampang, operasi gampang / rohangan lega, tiasa nampung 4 jalma.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Roof Tent- Folding Manually

      Hateup Tenda- Tilepan sacara Manual

      Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan éndah / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun 2-4 jalma nganggo Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster; * Pigura: aluminium; * Kasur: jangkungna 7cm PU busa + katutup tiasa diumbah * Jandéla: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng tenda hateup ...

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / top top manua ...

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / ténda atap mobil manual atos top / Kemah mobil atap di atap mobil Buka ukuran: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda atap mobil nganggo remote control nirkabel, operasi gampang, penampilan anu saé, cocog pikeun 2-3 jalma langsung Bahan Detil: * Top cangkang: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Tenda atap nganggo la ...

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil lemes - tilepan sacara manual sareng co ...

      Diobral panas tenda atap mobil lemes pikeun tujuan kémping 2-3 jalma nganggo Buka ukuran: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan anu saé / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa diseuseuh * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng ...

    • Side awning

      Kere samping

    • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

      Tri-Angle Hard luhur tilepan hateup mobil

      Ukuran kabuka: 210cm * 144cm * 170cm cangkang Keras sareng panutup luhur sareng handap, tilepan gampang / operasi gampang, dianggo ku 3-4 jalma. Bahan Rinci: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: 8mm jangkung kayu lapis * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah muatan sareng bongkar muat saderhana .. .

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap tilepan luhur opat jalma

      Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua kali, 3-4 jalma nganggo. Bahan Détail: * Cangkang luhur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + jangkungna 3cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Muka otomatis sareng nutup ku ngamimitian semi; 2. Tangga teleskopis nyaéta dir ...