ycxg

Gelembung pe pilem panonpoé ngiuhan kalayan pola anu béda

Pedaran pondok:

Cahaya panonpoe mobil pikeun jandela hareup / gelembung jandéla payun ngiuhan / gelembung Sunshade / PE bubble percetakan sun suni mobil


  • Harga FOB: US $ 1 - 10.00 / Potongan
  • Min.Order Order: 3000 buah
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan per Bulan
  • Bahan: 200gsm gelembung + ngarobah pilem PE
  • Warna: biru
  • Ukuran: 147x61cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    300gsm bubble + silk cotton + PE film sun shade SS-61513200gsm bubble + pink PE film sun shade SS-61522300gsm bubble + color printing aluminum film sun shade SS-61525

    200gsm bubble + PE film sun shade, dazzling effect SS-61514200gsm bubble + PE film sun shade with camouflage pattern SS-61509Double-side bubble + Black PU leather sun shade SS-61505

    200gsm gelembung + warna ngarobah pilem PE ngiuhan panonpoé kalayan pola kartun

    Cahaya panonpoe mobil pikeun jandela hareup / gelembung jandéla payun ngiuhan / gelembung Sunshade / PE bubble percetakan sun suni mobil

    Waktos prosés :

    Jumlah (Potongan) 1000 - 3000 5000 - 10000 15000 - 20000 > 20000
    Est. Waktos (dinten)       20       30        40 Pikeun disawalakeun

    Bungkusan Rincian rangkep Kaasup: 1 x Kaca Depan Kaca Wadah Mobil, 2 x Piala Nyeuseup
    kartu kertas + kantong OPP, 100 pcs / ctn,
    Ukuran CTN: 62 * 55 * 67cm

    Fungsi:

    1. Produk laun bakal ngarobah warna nalika suhu langkung ti 25 derajat.

    2. Suhu langkung luhur, langkung gancang warna na robih.

    3. Latar warna sareng pola tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Pe bubble Car Sunshade, sareng tilepan gelembung reflektif perak, ngajaga kendaraan anjeun tina karusakan UV. Kami nyayogikeun nuansa jandéla Mobil, kalayan produksi gancang-timah. Diskon anu saé sayogi kalayan jumlah ageung.

    PE Bubble ngarobih mobil sun shade Logo percetakan jandela mobil sunshade car sun visor

     - PE gelembung sunshade Cocog sareng Kaca Depan sareng Kaca Depan

    - Silvering reflektif sunblocks didamel tina aluminium foil reflektif sareng pe bubble 

    - Nuansa hareup jandéla Mobil hareup cocog sareng sadaya SUV, Truk, Van, sareng Mobil nganggo kaca welas 

    - Foldable Car sun visor gampang dipasang sareng dipiceun.

    - Perak gelembung sunshade ngajaga kendaraan anjeun

    Didirikeun taun 1999, Yuan Cheng Auto Asesoris Produsén Co Ltd .. mangrupikeun produsen khusus sareng éksportir pikeun asesoris mobil, nutupan garis sinar matahari mobil (salju) anu lengkep, tutup korsi mobil, bantal korsi mobil sareng setir setir.

    Kalayan tim R&D anu kuat, sistem QC ketat sareng alat produksi & inspeksi lengkep, produk kami dijual di mancanagara ka langkung ti 30 nagara, utamina di Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

    Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina industri asesoris otomatis, Zhejiang Yuancheng ngagaduhan seueur reputasi ti para nasabah sadunya.

    Fasilitas well-equiped kami kalebet henteu ngan ukur canggih laser cutting ranjang, mesin laminasi, mesin indentasi pikeun produksi, tapi ogé scanner 3D canggih, digitizer, fogging tester, ngaduruk résistansi tester, suhu anu tetep, taber abrasion tester sareng spéktrofotometer pikeun laboratorium. Salaku hasil tina alat-alat kualitas luhur, urang tiasa langkung saé ngadalikeun kualitas bahan baku sareng produk. Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional, sapertos ngahontal, ROHS, CE, 7P jsb.

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Car Refrigerator YC-30SS

      Kulkas Mobil YC-30SS

                                YC-30SS DC CAR REFRIGERATOR Nami Produk: 30L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Tegangan: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu Refrigeration: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 325mm Ukuran karton: 725 * 430 * 375mm Load Quantity 20Ft / 252PCS 40HQ / 602PCS Fungsi: Kompresor Mobil Mini Kulkas Kulkas bumi 24V / 12V / 110-240V (30L) Mobil Cooler Car Refri 1. Sumber kakuatan tiasa 12V / 24V / 220V pikeun mobil boh di bumi ngagunakeun. 2. Otomatis ngabijilkeun ...

    • Laser film customized sun shade SS-61520/24

      Pilem laser ngarayap panonpoé ngiuhan SS-61520/24

                    Pilem laser kompilasi panel kertas + 1.5mm EPE busa matahari ngiuhan Car sunshade pikeun jandéla payun / laser payuneun shade shade / laser Sunshade Item Laser Film Car Front Windshield Shades Brand Brand: OEM Model Number: SS-61520/24 Material Laser film karton with EPE Ukuran busa 130 * 60CM / 140 * 70cm, atanapi ngarobih warna Warna mobil Sliver ngiuhan panonpoe Disaluyukeun MOQ 1000 pcs sareng ngiuhan panonpoe mobil Fungsi: 1. Perlindungan anti UV sareng sinar panonpoé anu ngagambarkeun handap tina temperatu ...

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Top lemes otomatis tenda nyetir tunggal / luhur lemes ...

      Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm Wireless remote control atanapi tombol switch kadali dua arah, cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D lima titik grid pérak dilapis lawon Oxford UV50 / tahan cai 3000 / tenda jero 190GSM lima titik grid poliéster katun tahan cai 2000; * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Manual folding roof tent

      Manual tenda hateup tilepan

      Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm Cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430gsm PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci * Jandéla: 110gsm bolong  

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng luhur cangkéng

      Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma nganggo Bahan Detil: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: kayu lapis jangkungna 8mm * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun anu tiasa diumbah * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teléskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah. ..

    • EPE foam sun shade SS-61501/2/3/4/27

      EPE busa panonpoé ngiuhan SS-61501 / 2/3/4/27

                                      Spesifikasi Produk: Nami Produk: Car Sunshade, shade sunshield sun, Auto / Car Front car sunshade Style: Front sunshade. Gaya sanés kanggo pilihan: Rear Sunshade, Side window sunshade Bahan: White tyvek, Bahan sanés kanggo pilihan: PE Foam, PE Bubble, Nylon, Nylon bolong Ukuran: 150 * 70cm, ukuran khusus anu tiasa ditampi Percetakan: Percetakan layar sutra, percetakan perpindahan panas Pakét: 1pc / kantong opp, 50-100 pcs / karton Fungsi: 1. Ngajaga mobil tina UV, Jaga mobil dina cool, ...