ycxg

YC0002A-01/02

  • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

    Tenda hateup mobil lemes- tilepan sacara manual nganggo cornice

    Dijual panas tenda atap mobil lemes kanggo tujuan kémping 2-3 jalma anggo
    Tents Model: YC0002A-1 Ukuran buka: 221cm * 130cm * 102cm
    Tents Model: YC0002A-1 Ukuran buka: 221cm * 190cm * 102cm
    Fitur:
    leutik sareng geulis rupana
    Tangga sareng bingkai ranjang terpadu, dilipat sareng gampang dioperasikeun
    Struktur terpal ganda-lapisan, sun-shading anu saé, épék panas-panas sareng pangaruh tiis-buktina
    Cocog pikeun dimuat.