ycxg

YC-1711

  • Hard top folding four-person roof tent

    Tenda atap tilepan luhur opat jalma

    Modél Ténda: YC1711
    Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm
    Fiturna: Panutupna cangkang keras, langkung merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua, aman sareng dipercaya / lega, sareng tiasa nampung 3-4 jalma