ycxg

Tenda hateup mobil

  • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

    Tenda hateup mobil lemes- tilepan sacara manual nganggo cornice

    Dijual panas tenda atap mobil lemes kanggo tujuan kémping 2-3 jalma anggo
    Tents Model: YC0002A-1 Ukuran buka: 221cm * 130cm * 102cm
    Tents Model: YC0002A-1 Ukuran buka: 221cm * 190cm * 102cm
    Fitur:
    leutik sareng geulis rupana
    Tangga sareng bingkai ranjang terpadu, dilipat sareng gampang dioperasikeun
    Struktur terpal ganda-lapisan, sun-shading anu saé, épék panas-panas sareng pangaruh tiis-buktina
    Cocog pikeun dimuat.
  • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

    Tenda atap mobil otomatis top atos / ténda atap mobil manual atos atos

    Modél Ténda: YC-1704 / YC-1704A
    Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 129cm.
    Fitur: kadali jarak jauh nirkabel atanapi saklar tombol dua arah kadali angkat rod otomatis, gampang operasi / penampilan anu saé, cocog pikeun SUV tina sababaraha ukuran kendaraan / aman, nyaman, teguh, tahan angin, tahan hujan, tahan keusik, tiis atanapi cocog pikeun 2-3 jalma hirup.
  • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

    Tenda tenda nyetir tunggal otomatis lemes / ténda nyetir tunggal manual luhur lemes

    Tents Model: YC0003 Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm (Otomatis)
    Tents Model: YC0004 Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm (Manual)
    Fitur:
    Remote control nirkabel atanapi tombol switch dua arah control rod push otomatis luhur sareng ka handap, gampang dioperasikeun / Cabut sekrup dina kadua tungtung rod push, anjeun tiasa sacara manual angkat, gampang dioperasikeun / penampilan anu saé, cocog pikeun SUV tina sababaraha wahana ukuran / aman, nyaman, panceg, tahan angin, tahan hujan, tahan keusik, tahan hawa / dua tiasa diluyukeun dina panto payun halaman wéb ngagaduhan kail nilon. Kaitna tiasa digantungkeun dina roda payun sareng tukang pikeun ningkatkeun kasejahatan tenda / cocog pikeun 2-3 jalmi.
  • Manual folding roof tent

    Manual tenda hateup tilepan

    Tents Model: YC0006-01 Ukuran kabuka: 310cm * 140cm * 126cm
    Tents Model: YC0006-02 Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm
    Fitur: cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma
  • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

    Tri-Angle Hard luhur tilepan hateup mobil

    Model Ténda: YC1803 Ukuran kabuka: 210cm * 124cm * 170cm
    Modél Ténda: YC1803A Ukuran kabuka: 210cm * 144cm * 170cm
    Fitur: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan spring / kontrol spring spring, operasi gampang / rohangan lega.
  • Hard top straight-up roof tent

    Tenda atap lempeng luhur cangkéng

    Modél Ténda: YC-1717
    Ukuran Leutik: 210cm * 125cm * 29cm Ukuran kabuka: 210cm * 125cm * 96cm
    Ukuran ageung: 210cm * 145cm * 29cm Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm
    Cangkang atos kalayan panutup luhur sareng handap, kontrol tilepan / spring spring gampang, gampang operasi / rohangan lega, tiasa nampung 4 jalma.
  • Hard top folding four-person roof tent

    Tenda atap tilepan luhur opat jalma

    Modél Ténda: YC1711
    Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm
    Fiturna: Panutupna cangkang keras, langkung merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua, aman sareng dipercaya / lega, sareng tiasa nampung 3-4 jalma
  • Hard top folding car roof tent

    Tenda atap mobil tilepan luhur atos

    Modél Ténda: YC1802
    Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm
    Fitur: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan spring / kontrol spring spring, operasi gampang / rohangan lega, tiasa nampung 4 jalma
  • Roof Tent- Folding Manually

    Hateup Tenda- Tilepan sacara Manual

    Model Ténda: YC0002-01 Ukuran kabuka: 221cm * 130cm * 102cm
    Tents Model: YC0002-02 Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm
    Fitur: Leutik sareng geulis dina tampilan / Tangga sareng bingkai ranjang terpadu, dilipat sareng gampang dioperasikeun / Struktur terpal dua-lapisan, sun-shading anu saé, panas-insulasi sareng épék tiis-buktina / Cocog pikeun dimuat
  • Side awning

    Kere samping

    Modél Ténda: YC0007-01 Ukuran kabuka: 200cm * 200cm
    Tents Model: YC0007-02 Ukuran kabuka: 250cm * 200cm
    Feture: Ngembangna rohangan ténda hateup.