Pabrikan Profesional Sareng Ékspor Di

Asesoris Otomatis & Barang Luar

  • Bubble PE film sun shade with different patterns

    Gelembung pe pilem panonpoé ngiuhan kalayan pola anu béda

    200gsm gelembung + warna ngarobih pilem PE panonpoé ngiuhan kalayan pola kartun Mobil sunshade pikeun jandéla payun / gelembung hareup jandéla ngiuhan / gelembung Sunshade / PE bubble percetakan mobil sun shade shade Time Diterangkeun: Quantity (Pieces) 1000 - 3000 5000 - 10000 15000 - 20000> 20000 Est. Waktos (dinten) 20 30 40 Kanggo dirundingkeun Kemasan Rincian Kemasan Kalebet: 1 x Mobil Kaca Warni Sunshade, 2 x Kartu Kertas Nyeuseup + kantong OPP, 100 pcs / CTN, ukuran CTN: 62 * 55 * 67cm Fungsi: 1. Pro ...

  • Customized Steering Wheel Cover SWC-61501~15

    Panutup Roda Kemudi Disesuaikan SWC-61501 ~ 15

      Panutup setir mobil, PU sareng ring jero TPR anu ramah lingkungan, Desain roda kemudi anu Disaluyukeun nyayogikeun panyalindungan tina luntur, retakan sareng mesék tina paparan panonpoé sareng cuaca anu ekstrim. Panutup roda steering PU Universal nyayogikeun diaméter 36,38 sareng 40cm pas. seuseueurna 95% mobil di pasar, ogé tiasa ngahasilkeun kalayan ukuran anu langkung ageung 42,45,47 sareng 50cm anu dianggo pikeun Truk .. Sadaya panutup anu didamel ku kulit kulit salinan anu saé kalayan raos anu tiasa dicangking. Warna mulit pikeun kulit ...

  • Car Refrigerator YC-16SS

    Kulkas Mobil YC-16SS

    Yuancheng Portable Fridge Freezer 12V Car Refrigerator Car Fridge with Compressor Touch Screen for Vehicle Treuk RV Camping Travel outdoor Driving Spesifikasi Téknis YC-16SS DC CAR REFRIGERATOR Nami Produk: 16L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Voltase: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu pemanasan: 20-55 ℃ Suhu pendingin: -20 Size Ukuran Produk: 605 * 340 * 273.5mm Ukuran karton: 660 * 395 * 360mm Beban Jumlah 20Ft / 288PCS 40HQ / 693PCS Waktos Diterangkeun: ...

  • Hard top straight-up roof tent

    Tenda atap lempeng luhur cangkéng

    Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma nganggo Bahan Detil: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: kayu lapis jangkungna 8mm * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun anu tiasa diumbah * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teléskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah. ..

  • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

    Tri-Angle Hard luhur tilepan hateup mobil

    Ukuran kabuka: 210cm * 144cm * 170cm cangkang Keras sareng panutup luhur sareng handap, tilepan gampang / operasi gampang, dianggo ku 3-4 jalma. Bahan Rinci: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: 8mm jangkung kayu lapis * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah muatan sareng bongkar muat saderhana .. .

  • Hard top folding car roof tent

    Tenda atap mobil tilepan luhur atos

    Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm. Cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, gampang operasi / rohangan lega, 4 jalma anggo. * Kerang cangkang (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Panel pelat: jangkungna 8mm plywoo * Kasur: jangkungna 4cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur: 1. Muka otomatis sareng nutup ...

  • Hard top folding four-person roof tent

    Tenda atap tilepan luhur opat jalma

    Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua kali, 3-4 jalma nganggo. Bahan Détail: * Cangkang luhur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + jangkungna 3cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Muka otomatis sareng nutup ku ngamimitian semi; 2. Tangga teleskopis nyaéta dir ...

  • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

    Tenda atap mobil otomatis atos atos / top top manua ...

    Tenda atap mobil otomatis atos atos / ténda atap mobil manual atos top / Kemah mobil atap di atap mobil Buka ukuran: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda atap mobil nganggo remote control nirkabel, operasi gampang, penampilan anu saé, cocog pikeun 2-3 jalma langsung Bahan Detil: * Top cangkang: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Tenda atap nganggo la ...

  • Manual folding roof tent

    Manual tenda hateup tilepan

    Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm Cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430gsm PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci * Jandéla: 110gsm bolong  

  • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

    Top lemes otomatis tenda nyetir tunggal / luhur lemes ...

    Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm Wireless remote control atanapi tombol switch kadali dua arah, cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D lima titik grid pérak dilapis lawon Oxford UV50 / tahan cai 3000 / tenda jero 190GSM lima titik grid poliéster katun tahan cai 2000; * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

  • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

    Tenda atap mobil lemes - tilepan sacara manual sareng co ...

    Diobral panas tenda atap mobil lemes pikeun tujuan kémping 2-3 jalma nganggo Buka ukuran: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan anu saé / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa diseuseuh * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng ...

  • Roof Tent- Folding Manually

    Hateup Tenda- Tilepan sacara Manual

    Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan éndah / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun 2-4 jalma nganggo Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster; * Pigura: aluminium; * Kasur: jangkungna 7cm PU busa + katutup tiasa diumbah * Jandéla: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng tenda hateup ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

Pedaran ringkes :

Didirikeun taun 1999, Yuan Cheng Auto Asesoris Produsén Co Ltd .. mangrupikeun produsen khusus sareng éksportir pikeun asesoris mobil, nutupan garis sinar matahari mobil (salju) anu lengkep, tutup korsi mobil, bantal korsi mobil sareng setir setir.

Kalayan tim R&D anu kuat, sistem QC ketat sareng alat produksi & inspeksi lengkep, produk kami dijual di mancanagara ka langkung ti 30 nagara, utamina di Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

Ilubiung dina kagiatan paméran

Acara & Acara Dagang

  • BSCI EXTENDING AUDIT DILAKSIKAN JEUNG DIPALÉSAR DINA MAR.5,2021

    BSCI 2021 saatos ngalaksanakeun audit dilaksanakeun tanggal 3 Maret 2014 di pabrik kami. Saatos dinten-dinten sibuk di pamariksaan pabrik, Yuancheng Auto Manufacturer Co., Ltd. lulus deui Inok. SGS ngaluarkeun salinan BSCI 2021 kanggo urang. Sareng ieu mangrupikeun taun ka-10 kami ngalangkungan Inok BSCI. Pabrik BSCI ...

  • Tempat kaca nyaéta kalemahan futures

    Kontrak berjangka utama Nan Yang gelas FG506 turun dinten ayeuna, harga pembukaan 901 yuan / ton, paling luhur 904 yuan / ton, harga panghandapna 888 yuan / ton, ditutup dina 895 yuan / ton, harga nutup dinten dagang sateuacanna murag 9 yuan / ton , volume 413570, ngirangan dinten dagang sateuacanna 133700, 387976 hand ho ...

  • Kamekaran industri kaca Cina

    Salaku nagara pikeun konservasi énergi industri kaca sareng réduksi émisi, kaleuwihan kapasitas dina perhatian pasar anu luhur pikeun rupa-rupa kaprihatinan anu ngembang. Ayeuna, seuseueurna investor sareng jalma bisnis terang ngeunaan industri gelas kirang, numutkeun kunjungan anu anyar jerona ...

  • Yuancheng kuat: Kadieu deui

    Tanggal 15 Oktober, Canton Fair ka 126 dimimitian sakumaha anu dijadwalkeun. Yuancheng Auto Accessories Manufacturer CO., LTD nembongan tampilan anyar kalayan antrian produk novél. Warna inovatif ngarobih tempat teduh panonpoé sareng setir panutup setir, anu pangjualna séri suni sinar matahari klasik, kulkas mobil anyar ...

  • Naon anu diangkut Yuancheng ka Canton Fair ka 125?

    Tanggal 5 Méi, tahap ka-3 tina Canton Fair ka-125 badé ditutup. Stan Yuancheng tina 4.2F16-18 masih rame ku pengunjung. Salaku paméran sering tina Canton Fair, Yuancheng nunjukkeun desain panganyarna séri panutup setir, séri sunshade, séri ténda hateup mobil sareng mobil mobil ...

  • gr
  • tyj
  • dfb
  • ger
  • gre
  • rg