ycxg

YC-1802

  • Hard top folding car roof tent

    Tenda atap mobil tilepan luhur atos

    Modél Ténda: YC1802
    Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm
    Fitur: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan spring / kontrol spring spring, operasi gampang / rohangan lega, tiasa nampung 4 jalma