ycxg

Panonpoé Ngiuhan

  • 170T/190T/210T Polyester Car Sunshade

    170T / 190T / 210T Poliéster Car Sunshade

    170T / 190T / 210T Polyester Car Sunshade kalayan percetakan Logo pikeun kaca hareup kaca SS-D-1243/1244/1245/1246/1247/1248/1249 lawonna dilapis ku pérak anu sacara efektif tiasa ngagambarkeun sinar panonpoé sareng UV pikeun ngahontal insulasi panas pikeun ngirangan suhu dina mobil supados ngajaga pedalaman mobil tina sepuh. Fungsi: 1. Gampang dipasang dina jandéla kalayan ngabandungan. 2. Turunkeun suhu di jero sareng ngajagi interior mobil. 3. Warna tiasa ngarobih numutkeun kabutuhanemen palanggan ...
  • Bubble PE film sun shade with different patterns

    Gelembung pe pilem panonpoé ngiuhan kalayan pola anu béda

    Cahaya panonpoe mobil pikeun jandela hareup / gelembung jandéla payun ngiuhan / gelembung Sunshade / PE bubble percetakan sun suni mobil
  • Laser film customized sun shade SS-61520/24

    Pilem laser ngarayap panonpoé ngiuhan SS-61520/24

                  Pilem laser kompilasi panel kertas + 1.5mm EPE busa matahari ngiuhan Car sunshade pikeun jandéla payun / laser payuneun shade shade / laser Sunshade Item Laser Film Car Front Windshield Shades Brand Brand: OEM Model Number: SS-61520/24 Material Laser film karton with EPE Ukuran busa 130 * 60CM / 140 * 70cm, atanapi ngarobih warna Warna mobil Sliver ngiuhan panonpoe Disaluyukeun MOQ 1000 pcs sareng ngiuhan panonpoe mobil Fungsi: 1. Perlindungan anti UV sareng sinar panonpoé anu ngagambarkeun handap tina temperatu ...
  • Car Sun Shade For Side And Rear Window  SS-M-61501/2/3

    Car Sun Shade Kanggo Sisi Sareng Jandéla Jandéla SS-M-61501 / 2/3

    Disaluyukeun sareng OEM / ODM Car Sun Shade Kanggo Sisi Sareng Jandéla Jandéla
  • EPE foam sun shade SS-61501/2/3/4/27

    EPE busa panonpoé ngiuhan SS-61501 / 2/3/4/27

    2mm Pérak EPE Busa hareup jandéla tilepan Sunshade kalayan percetakan warna pilem aluminium / Hideung PU kulit / Matt pilem biru
  • Fan-shaped Retractable Rolling Sun shade SS-61535

    Kipas-kabentuk Retractable Rolling Sun shade SS-61535

    Kipas ngawangun Retractable Rolling Sun shade Car Sunshade / Fan-shaped / Rolling Sunshade / Retractable / Cuttable Desain pilem aluminium sareng tilepan kipas ngawangun sacara efektif tiasa ngagambarkeun sinar panonpoé; Tarik deui nalika dianggo sareng tarik deui nalika henteu dianggo, ngan ukur peryogi 1 detik, teu kedah anjeun ngaleupaskeun sababaraha kali; Éta tiasa dipotong sacara bébas numutkeun ukuran sareng bentuk kaca mobil anjeun.
  • Umbrella sun shade SS-61536

    Payung panonpoé ngiuhan SS-61536

    Payung sunshade Bahan: Tape pérak pita + baja payung tulang + PVC kulit buatan Car Sunshade / Fan-shaped / Telescopic payung mobil sunshade / Retractable / Cuttable 1. Pangaruh insulasi panas anu hadé; 2. Payung ditarik, lapisan panyalindungan matahari, henteu kedah dipasang; 3. Balikeun tulang rusuk cekung, neundeun merenah sareng awét.