ycxg

Tenda atap lempeng luhur cangkéng

Pedaran pondok:

Modél Ténda: YC-1717
Ukuran Leutik: 210cm * 125cm * 29cm Ukuran kabuka: 210cm * 125cm * 96cm
Ukuran ageung: 210cm * 145cm * 29cm Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm
Cangkang atos kalayan panutup luhur sareng handap, kontrol tilepan / spring spring gampang, gampang operasi / rohangan lega, tiasa nampung 4 jalma.


  • Bahan: ABS + ASA + lawon Oxford dilapis pérak + lawon katun poliéster + tabung aluminium + bantalan bolu + jaring reungit poliéster hideung
  • Warna: Héjo
  • Ukuran: 210x125x96cm / 210x145x96cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm

    cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma anggo

    Bahan lengkep:

    * Kerang cangkang (luhur & handap): ABS + ASA;
    * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000);
    * Panel pelat: kayu lapis 8mm jangkungna
    * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci
    * Jandéla: 125gsm bolong

    Fitur Produk:

    1. Tangga teleskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah muat sareng unloading saderhana sareng merenah                                                                                                

    2. Pigura ranjang narilep di tengah, cocog pikeun cocog sareng SUV sedeng sareng ageung                                     

    3. Pigura: bahan paduan aluminium                                                                                               

    4. Perlakuan waterproof di jahitan                                                                                           

    5. Dilipat Luhur cangkéng tiasa dianggo salaku panutup hujan tanpa panutup hujan anu misah, anu gampang dioperasikeun                                                                                          

    6. Panutup luhur sareng handap didamel tina ABS + ASA, anu tiasa ditilep sacara efektif pikeun ngirangan résistansi angin                                                                                               

    Titik jual inti: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan / kontrol spring gas, gampang operasi / rohangan lega, tiasa nampung 3-4 jalma

     

     

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil tilepan luhur atos

      Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm. Cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, gampang operasi / rohangan lega, 4 jalma anggo. * Kerang cangkang (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Panel pelat: jangkungna 8mm plywoo * Kasur: jangkungna 4cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur: 1. Muka otomatis sareng nutup ...

    • Side awning

      Kere samping

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap tilepan luhur opat jalma

      Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua kali, 3-4 jalma nganggo. Bahan Détail: * Cangkang luhur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + jangkungna 3cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Muka otomatis sareng nutup ku ngamimitian semi; 2. Tangga teleskopis nyaéta dir ...

    • Manual folding roof tent

      Manual tenda hateup tilepan

      Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm Cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430gsm PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci * Jandéla: 110gsm bolong  

    • Roof Tent- Folding Manually

      Hateup Tenda- Tilepan sacara Manual

      Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan éndah / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun 2-4 jalma nganggo Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster; * Pigura: aluminium; * Kasur: jangkungna 7cm PU busa + katutup tiasa diumbah * Jandéla: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng tenda hateup ...

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil lemes - tilepan sacara manual sareng co ...

      Diobral panas tenda atap mobil lemes pikeun tujuan kémping 2-3 jalma nganggo Buka ukuran: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan anu saé / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa diseuseuh * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng ...