ycxg

YC-1803

  • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

    Tri-Angle Hard luhur tilepan hateup mobil

    Model Ténda: YC1803 Ukuran kabuka: 210cm * 124cm * 170cm
    Modél Ténda: YC1803A Ukuran kabuka: 210cm * 144cm * 170cm
    Fitur: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan spring / kontrol spring spring, operasi gampang / rohangan lega.