ycxg

YC-1717

  • Hard top straight-up roof tent

    Tenda atap lempeng luhur cangkéng

    Modél Ténda: YC-1717
    Ukuran Leutik: 210cm * 125cm * 29cm Ukuran kabuka: 210cm * 125cm * 96cm
    Ukuran ageung: 210cm * 145cm * 29cm Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm
    Cangkang atos kalayan panutup luhur sareng handap, kontrol tilepan / spring spring gampang, gampang operasi / rohangan lega, tiasa nampung 4 jalma.