ycxg

Panutup Roda Kemudi Disesuaikan SWC-61501 ~ 15

Pedaran pondok:

Panutup setir mobil, PU sareng cincin jero TPR ramah lingkungan


  • Harga FOB: US $ 1 - 10.00 / Potongan
  • Min.Order Order: 3000 buah
  • Kamampuhan Suplai: 100000 Potongan per Bulan
  • Bahan: PU lemes sareng cincin jero TPR ramah lingkungan
  • Ukuran: 38cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    wave design 61519crack pattern 61502wave design 61503

     

    split joint design 61505stitchwork parts 61506stitching design 61507

    camouflage pattern 61508Litchi pattern 61509split joint design 61511

    Sport style 61516wave design 61512lumpy design 61513

    concave design 61518wave design 61520rainbow design 61504

    Panutup setir mobil, PU sareng cincin jero TPR ramah lingkungan, desain anu Disayogikeun

    Panutup Roda kemudi nyayogikeun panyalindungan tina luntur, retakan sareng mesék tina paparan panonpoé sareng hawa ekstrim. Panutup roda steering PU Universal nyayogikeun 36,38 sareng 40cm diaméterna pikeun nyocogkeun paling mobil 95% di pasar, ogé tiasa ngahasilkeun ukuran langkung ageung 42 , 45,47 sareng 50cm dianggo kanggo Truk .. Sadaya panutup anu didamel ku kulit kulit copy kualitas luhur kalayan raos anu tiasa di confotable. Warna mulit pikeun kulit sareng jahitan pikeun nyiptakeun ratusan desain pikeun ngamungkinkeun anjeun pikeun konsumén anu béda.

    Jumlah barang:
    SWC-61501 ~ 15
    Logo:
    Desain ngaropea
    Kelir:
    Beureum, Biru, Oranyeu, Coklat; Nampi adat
    Ukuran:
    S: 350mm-370mm; M: 370mm-390mm; Disaluyukeun 
    Bahan:
    PU + TPR + Kulit
    MOQ:
    3000Pcs / warna; hiji urutan teu kirang 3000 pcs
    Tempat Asli:
    TaiZhou, Cina
    Sértipikat:
    Port uji ring PAH, WCA, jsb
    Sampel:
    1Hari; desain custom peryogi 3-5 dinten
    Format Karya Seni:
    jpg atanapi format gambar Anu sanés
    Paking:
    Kantong Opp + kartu warna + karton
    Palabuan Laut:
    NingBo
    Waktos prosés:
    25-35 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna anjeun
    Pamayaran:
    TT, West Union, L / C nalika mayar paningal

    Didirikeun taun 1999, Yuan Cheng Auto Asesoris Produsén Co Ltd .. mangrupikeun produsen khusus sareng éksportir pikeun asesoris mobil, nutupan garis sinar matahari mobil (salju) anu lengkep, tutup korsi mobil, bantal korsi mobil sareng setir setir.

    Kalayan tim R&D anu kuat, sistem QC ketat sareng alat produksi & inspeksi lengkep, produk kami dijual di mancanagara ka langkung ti 30 nagara, utamina di Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

    Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina industri asesoris otomatis, Zhejiang Yuancheng ngagaduhan seueur reputasi ti para nasabah sadunya.

    Fasilitas well-equiped kami kalebet henteu ngan ukur canggih laser cutting ranjang, mesin laminasi, mesin indentasi pikeun produksi, tapi ogé scanner 3D canggih, digitizer, fogging tester, ngaduruk résistansi tester, suhu anu tetep, taber abrasion tester sareng spéktrofotometer pikeun laboratorium. Salaku hasil tina alat-alat kualitas luhur, urang tiasa langkung saé ngadalikeun kualitas bahan baku sareng produk. Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional, sapertos ngahontal, ROHS, CE, 7P jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Car Refrigerator YC-50SS

      Kulkas Mobil YC-50SS

                                YC-50SS DC CAR REFRIGERATOR Nami Produk: 50L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Tegangan: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu Réfrigerasi: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 445mm Ukuran karton: 725 * 430 * 505mm Load Quantity 20Ft / 168PCS 40HQ / 430PCS Fungsi: 1. Treuk Mobil Cooler / Mobil Refri / kulkas mini mobil kulkas / mini kulkas kulkas / outdoor Kémping Mobil Cooler mobil refri 2. Sumber kakuatan tiasa 12V / 24V / 220V pikeun boh mobil sareng bumi urang ...

    • 170T/190T/210T Polyester Car Sunshade

      170T / 190T / 210T Poliéster Car Sunshade

      170T / 190T / 210T Polyester Car Sunshade kalayan percetakan Logo pikeun kaca hareup kaca SS-D-1243/1244/1245/1246/1247/1248/1249 lawonna dilapis ku pérak anu sacara efektif tiasa ngagambarkeun sinar panonpoé sareng UV pikeun ngahontal insulasi panas pikeun ngirangan suhu dina mobil supados ngajaga pedalaman mobil tina sepuh. Fungsi: 1. Gampang dipasang dina jandéla kalayan ngabandungan. 2. Turunkeun suhu di jero sareng ngajagi interior mobil. 3. Warna tiasa ngarobih numutkeun kabutuhanemen palanggan ...

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / top top manua ...

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / ténda atap mobil manual atos top / Kemah mobil atap di atap mobil Buka ukuran: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda atap mobil nganggo remote control nirkabel, operasi gampang, penampilan anu saé, cocog pikeun 2-3 jalma langsung Bahan Detil: * Top cangkang: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Tenda atap nganggo la ...

    • Car Refrigerator YC-40SS

      Kulkas Mobil YC-40SS

                                YC-40SS DC CAR REFRIGERATOR Nami Produk: 40L DC Car Refrigerator Tipe Iklim: SN, N, ST, T Tegangan: DC12V / 24V Refrigerant: R134a Suhu Refrigeration: -20 ℃ Ukuran Produk: 675 * 380 * 390mm Ukuran karton: 725 * 430 * 440mm Load Quantity 20Ft / 210PCS 40HQ / 516PCS Fungsi: 1. Treuk Car Cooler / Car Refri / portabel mini mobil kulkas / mini kulkas kulkas / outdoor Camp Mobil Cooler mobil refri 2. Sumber kakuatan tiasa 12V / 24V / 220V pikeun boh mobil boh bumi ...

    • Car Sun Shade For Side And Rear Window  SS-M-61501/2/3

      Car Sun Shade Kanggo Sisi Sareng Jandéla Jero SS-M-61 ...

                                     Produt Name: Car Sun Shade For Side And Rear Window (4 Pack) Car Sunshade For Children Material Nylon hideung kasa + pilem éléktrostatik Ukuran 2 Pack 20 ″ x12 ″ / 2 Pack 17 ″ x14 ″ / disesuaikan Warna Hideung / Bodas / Warna percetakan MOQ 3000 pasang OEM / Label swasta Logo Anu Ditampi / Paket / warna / ukuran / bahan Disaluyukeun tiasa ditampi Sampel Ditampi Sampel Waktos 3-5 dinten damel saatos pamayaran waktos Pabrik 30 dinten ...

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap tilepan luhur opat jalma

      Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua kali, 3-4 jalma nganggo. Bahan Détail: * Cangkang luhur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + jangkungna 3cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Muka otomatis sareng nutup ku ngamimitian semi; 2. Tangga teleskopis nyaéta dir ...