ycxg

Tri-Angle Hard luhur tilepan hateup mobil

Pedaran pondok:

Model Ténda: YC1803 Ukuran kabuka: 210cm * 124cm * 170cm
Modél Ténda: YC1803A Ukuran kabuka: 210cm * 144cm * 170cm
Fitur: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan spring / kontrol spring spring, operasi gampang / rohangan lega.


  • Bahan: ABS + ASA + lawon Oxford dilapis pérak + lawon katun poliéster + tabung aluminium + bantalan bolu + jaring reungit poliéster hideung
  • Warna: Héjo
  • Ukuran: 210x124x170cm / 210x144x170cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran kabuka: 210cm * 144cm * 170cm

    Cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan gampang / operasi gampang, 3-4 jalma anggo.

    Bahan lengkep:

    * Kerang cangkang (luhur & handap): ABS + ASA;
    * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000);
    * Panel pelat: kayu lapis 8mm jangkungna
    * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci
    * Jandéla: 125gsm bolong

    Fitur Produk:

    1. Tangga teleskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah muat sareng unloading saderhana sareng merenah                                                                                              

    2. Pigura ranjang narilep di tengah, cocog pikeun cocog sareng SUV sedeng sareng ageung                                 

    3. Pigura: bahan paduan aluminium                                                                                               

    4. Perlakuan waterproof di jahitan                                                                                           

    5. Dilipat Luhur cangkéng tiasa dianggo salaku panutup hujan tanpa panutup hujan anu misah, anu gampang dioperasikeun                                                                                        

    6. Panutup luhur sareng handap didamel tina ABS + ASA, anu tiasa ditilep sacara efektif pikeun ngirangan résistansi angin                                                                                              

    Titik jual inti: cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, kontrol tilepan / spring spring gampang, operasi gampang / rohangan lega, tiasa nampung 4 jalma.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Side awning

      Kere samping

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Top lemes otomatis tenda nyetir tunggal / luhur lemes ...

      Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm Wireless remote control atanapi tombol switch kadali dua arah, cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D lima titik grid pérak dilapis lawon Oxford UV50 / tahan cai 3000 / tenda jero 190GSM lima titik grid poliéster katun tahan cai 2000; * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Roof Tent- Folding Manually

      Hateup Tenda- Tilepan sacara Manual

      Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan éndah / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun 2-4 jalma nganggo Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster; * Pigura: aluminium; * Kasur: jangkungna 7cm PU busa + katutup tiasa diumbah * Jandéla: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng tenda hateup ...

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng luhur cangkéng

      Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma nganggo Bahan Detil: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: kayu lapis jangkungna 8mm * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun anu tiasa diumbah * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teléskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah. ..

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / top top manua ...

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / ténda atap mobil manual atos top / Kemah mobil atap di atap mobil Buka ukuran: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda atap mobil nganggo remote control nirkabel, operasi gampang, penampilan anu saé, cocog pikeun 2-3 jalma langsung Bahan Detil: * Top cangkang: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Tenda atap nganggo la ...

    • Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil tilepan luhur atos

      Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm. Cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, gampang operasi / rohangan lega, 4 jalma anggo. * Kerang cangkang (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Panel pelat: jangkungna 8mm plywoo * Kasur: jangkungna 4cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur: 1. Muka otomatis sareng nutup ...