ycxg

YC0002-01 / 02

  • Roof Tent- Folding Manually

    Hateup Tenda- Tilepan sacara Manual

    Model Ténda: YC0002-01 Ukuran kabuka: 221cm * 130cm * 102cm
    Tents Model: YC0002-02 Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm
    Fitur: Leutik sareng geulis dina tampilan / Tangga sareng bingkai ranjang terpadu, dilipat sareng gampang dioperasikeun / Struktur terpal dua-lapisan, sun-shading anu saé, panas-insulasi sareng épék tiis-buktina / Cocog pikeun dimuat