ycxg

Tenda atap tilepan luhur opat jalma

Pedaran pondok:

Modél Ténda: YC1711
Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm
Fiturna: Panutupna cangkang keras, langkung merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua, aman sareng dipercaya / lega, sareng tiasa nampung 3-4 jalma


  • Bahan: ABS + ASA + pérak dilapis lawon Oxford + lawon katun poliéster + tabung aluminium + katun mutiara + bantalan bolu + jaring reungit poliéster hideung
  • Warna: Héjo
  • Ukuran: 210x185x121cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm

    genah dilipet / dilengkepan ku tangga dua kali, 3-4 urang anggo.

    Bahan anu Détéhél:

    * Batok top: ABS + ASA;
    * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm);
    * Pigura: aluminium;
    * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa dicuci
    * Windows: 110gsm bolong

    Fitur Produk:

    1. Muka sareng nutup otomatis ku ngamimitian spring;                                                          

    2. Tangga teleskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah;                                                                                                             

    3. Pigura ranjang narilep di tengah, cocog pikeun SUV sedeng sareng ageung;                                                   

    4. Pigura: bahan alloy aluminium                                                                                                 

    5. Jahitan Aya pangobatan anu tahan cai dimana-mana.                                                                          

    6. Aya dua kantong sapatu anu tiasa dicabut dina dua sisi ténda;                                                                         

    7. Luhur atos dilipet tiasa dianggo salaku panutup hujan tanpa panutup hujan anu misah, anu gampang dioperasikeun.                                                                             

    Titik jual inti:

    Panutupna cangkang keras, langkung merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga ganda, aman sareng dipercaya / lega, sareng tiasa nampung 3-4 jalma.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil lemes - tilepan sacara manual sareng co ...

      Diobral panas tenda atap mobil lemes pikeun tujuan kémping 2-3 jalma nganggo Buka ukuran: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan anu saé / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa diseuseuh * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng ...

    • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

      Tri-Angle Hard luhur tilepan hateup mobil

      Ukuran kabuka: 210cm * 144cm * 170cm cangkang Keras sareng panutup luhur sareng handap, tilepan gampang / operasi gampang, dianggo ku 3-4 jalma. Bahan Rinci: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: 8mm jangkung kayu lapis * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah muatan sareng bongkar muat saderhana .. .

    • Side awning

      Kere samping

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Top lemes otomatis tenda nyetir tunggal / luhur lemes ...

      Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm Wireless remote control atanapi tombol switch kadali dua arah, cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D lima titik grid pérak dilapis lawon Oxford UV50 / tahan cai 3000 / tenda jero 190GSM lima titik grid poliéster katun tahan cai 2000; * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Manual folding roof tent

      Manual tenda hateup tilepan

      Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm Cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430gsm PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci * Jandéla: 110gsm bolong  

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng luhur cangkéng

      Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma nganggo Bahan Detil: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: kayu lapis jangkungna 8mm * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun anu tiasa diumbah * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teléskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah. ..