ycxg

Manual tenda hateup tilepan

Pedaran pondok:

Tents Model: YC0006-01 Ukuran kabuka: 310cm * 140cm * 126cm
Tents Model: YC0006-02 Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm
Fitur: cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma


  • Bahan: PVC lawon bolong + pérak dilapis lawon Oxford + lawon katun poliéster + tabung aluminium + bantalan bolu + jaring reungit poliéster hideung
  • Warna: Héjo
  • Ukuran: 310cm * 140cm * 126cm / 310cm * 160cm * 126cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm

    Cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma

    Bahan lengkep:

    * Panutup luar: 430gsm PVC terpal (tahan cai: 3000mm);
    * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm);
    * Pigura: aluminium;
    * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci
    * Windows: 110gsm bolong

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng luhur cangkéng

      Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma nganggo Bahan Detil: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: kayu lapis jangkungna 8mm * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun anu tiasa diumbah * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teléskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah. ..

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / top top manua ...

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / ténda atap mobil manual atos top / Kemah mobil atap di atap mobil Buka ukuran: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda atap mobil nganggo remote control nirkabel, operasi gampang, penampilan anu saé, cocog pikeun 2-3 jalma langsung Bahan Detil: * Top cangkang: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Tenda atap nganggo la ...

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil lemes - tilepan sacara manual sareng co ...

      Diobral panas tenda atap mobil lemes pikeun tujuan kémping 2-3 jalma nganggo Buka ukuran: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan anu saé / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa diseuseuh * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng ...

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Top lemes otomatis tenda nyetir tunggal / luhur lemes ...

      Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm Wireless remote control atanapi tombol switch kadali dua arah, cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D lima titik grid pérak dilapis lawon Oxford UV50 / tahan cai 3000 / tenda jero 190GSM lima titik grid poliéster katun tahan cai 2000; * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Roof Tent- Folding Manually

      Hateup Tenda- Tilepan sacara Manual

      Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan éndah / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun 2-4 jalma nganggo Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster; * Pigura: aluminium; * Kasur: jangkungna 7cm PU busa + katutup tiasa diumbah * Jandéla: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng tenda hateup ...

    • Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil tilepan luhur atos

      Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm. Cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, gampang operasi / rohangan lega, 4 jalma anggo. * Kerang cangkang (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Panel pelat: jangkungna 8mm plywoo * Kasur: jangkungna 4cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur: 1. Muka otomatis sareng nutup ...