ycxg

YC0003 0004

  • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

    Tenda tenda nyetir tunggal otomatis lemes / ténda nyetir tunggal manual luhur lemes

    Tents Model: YC0003 Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm (Otomatis)
    Tents Model: YC0004 Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm (Manual)
    Fitur:
    Remote control nirkabel atanapi tombol switch dua arah control rod push otomatis luhur sareng ka handap, gampang dioperasikeun / Cabut sekrup dina kadua tungtung rod push, anjeun tiasa sacara manual angkat, gampang dioperasikeun / penampilan anu saé, cocog pikeun SUV tina sababaraha wahana ukuran / aman, nyaman, panceg, tahan angin, tahan hujan, tahan keusik, tahan hawa / dua tiasa diluyukeun dina panto payun halaman wéb ngagaduhan kail nilon. Kaitna tiasa digantungkeun dina roda payun sareng tukang pikeun ningkatkeun kasejahatan tenda / cocog pikeun 2-3 jalmi.