ycxg

Tenda hateup mobil lemes- tilepan sacara manual nganggo cornice

Pedaran pondok:

Dijual panas tenda atap mobil lemes kanggo tujuan kémping 2-3 jalma anggo
Tents Model: YC0002A-1 Ukuran buka: 221cm * 130cm * 102cm
Tents Model: YC0002A-1 Ukuran buka: 221cm * 190cm * 102cm
Fitur:
leutik sareng geulis rupana
Tangga sareng bingkai ranjang terpadu, dilipat sareng gampang dioperasikeun
Struktur terpal ganda-lapisan, sun-shading anu saé, épék panas-panas sareng pangaruh tiis-buktina
Cocog pikeun dimuat.


  • Bahan: PVC lawon bolong + PU lawon poliéster dilapiskeun + tabung aluminium + pad katun mutiara + bantalan bolu + kaén katun
  • Warna: oranyeu
  • Ukuran: 221x130x102cm, 221x190x102cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Dijual panas tenda atap mobil lemes kanggo tujuan kémping 2-3 jalma anggo

    Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm

    Penampilan geulis / Tangga sareng bingkai ranjang terpadu

    Bahan lengkep:

    * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm);
    * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm);
    * Pigura: aluminium;
    * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa dicuci
    * Jandéla: 125gsm bolong

    Fitur Produk:

    1. ditarik deui Tangga langsung nyambung sareng tenda hateup, léngkah muat sareng unloading saderhana sareng merenah, sareng dua jalma tiasa ngarengsekeun momotan sareng bongkar;                                                       

    2. Bingkai ranjang tiasa narilep di tengah, YC0002-01 cocog pikeun mobil sareng modél SUV alit sareng sedeng, sareng YC0002-02 cocog pikeun SUV tengah sareng alit

    3. Pigura: Bahan alloy aluminium.                                                                                        

    4. Perlakuan tahan cai dina kelim.                                                                                     

    5. Panutup hujan disimpen dina panangan sareng tonggongna nyalindung tina cai.                                                    

    Inti Kauntungan:                                                                                                               

    YC0002-01 leutik sareng geulis rupana / Tangga sareng bingkai ranjang terpadu, dilipat sareng gampang dioperasikeun / Struktur terpal dua lapisan, sun-shading anu saé, panas-insulasi sareng épék tiis-buktina / Cocog sareng dimuat dina sédan sareng alit sareng SUV ukuran sedeng / cocog pikeun 2 Jalma hirup.                                                            

    YC0002-02 Penampilan anu saé / Tangga sareng bingkai ranjang terpadu, dilipat sareng gampang dioperasikeun / Struktur terpal dua-lapisan, sun-shading anu saé, panas-insulasi sareng épék tiis-buktina / Cocog pikeun dimuat dina médium sareng ageung SUV / Konpigurasikeun tangga dua , aman sareng dipercaya / lega, Bisa nampung 4 jalma.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Manual folding roof tent

      Manual tenda hateup tilepan

      Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm Cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430gsm PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci * Jandéla: 110gsm bolong  

    • Side awning

      Kere samping

    • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / top top manua ...

      Tenda atap mobil otomatis atos atos / ténda atap mobil manual atos top / Kemah mobil atap di atap mobil Buka ukuran: 212cm * 132cm * 129cm. Tenda atap mobil nganggo remote control nirkabel, operasi gampang, penampilan anu saé, cocog pikeun 2-3 jalma langsung Bahan Detil: * Top cangkang: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Tenda atap nganggo la ...

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap tilepan luhur opat jalma

      Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua kali, 3-4 jalma nganggo. Bahan Détail: * Cangkang luhur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + jangkungna 3cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Muka otomatis sareng nutup ku ngamimitian semi; 2. Tangga teleskopis nyaéta dir ...

    • Hard top folding car roof tent

      Tenda atap mobil tilepan luhur atos

      Ukuran kabuka: 225cm * 211cm * 152cm. Cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, gampang operasi / rohangan lega, 4 jalma anggo. * Kerang cangkang (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Panel pelat: jangkungna 8mm plywoo * Kasur: jangkungna 4cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur: 1. Muka otomatis sareng nutup ...

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng luhur cangkéng

      Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma nganggo Bahan Detil: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: kayu lapis jangkungna 8mm * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun anu tiasa diumbah * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teléskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah. ..