ycxg

YC-1704A

  • Hard top automatic car roof tent/hard top manual car roof tent

    Tenda atap mobil otomatis top atos / ténda atap mobil manual atos atos

    Modél Ténda: YC-1704 / YC-1704A
    Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 129cm.
    Fitur: kadali jarak jauh nirkabel atanapi saklar tombol dua arah kadali angkat rod otomatis, gampang operasi / penampilan anu saé, cocog pikeun SUV tina sababaraha ukuran kendaraan / aman, nyaman, teguh, tahan angin, tahan hujan, tahan keusik, tiis atanapi cocog pikeun 2-3 jalma hirup.