ycxg

about_1

Didirikeun taun 1999, Yuan Cheng Otomatis Asesoris Produsén Co. Ltd. mangrupikeun pabrikan khusus sareng éksportir pikeun asesoris mobil, nutupan garis sinar matahari mobil (salju), tutup korsi mobil, bantal korsi mobil sareng penutup setir.

Kalayan tim R&D anu kuat, sistem QC ketat sareng alat produksi & inspeksi lengkep, produk kami dijual di mancanagara ka langkung ti 30 nagara, utamina di Éropa, Amérika Kalér sareng Kidul, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara.

Sadaya usaha urang diarahkeun ka hareup pikeun kapuasan konsumén urang. Kami ngabagéakeun anjeun ngahubungi kami. Kami siap pikeun réspon anu gancang pikeun patarosan anjeun.

r
rth