ycxg

Tenda tenda nyetir tunggal otomatis lemes / ténda nyetir tunggal manual luhur lemes

Pedaran pondok:

Tents Model: YC0003 Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm (Otomatis)
Tents Model: YC0004 Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm (Manual)
Fitur:
Remote control nirkabel atanapi tombol switch dua arah control rod push otomatis luhur sareng ka handap, gampang dioperasikeun / Cabut sekrup dina kadua tungtung rod push, anjeun tiasa sacara manual angkat, gampang dioperasikeun / penampilan anu saé, cocog pikeun SUV tina sababaraha wahana ukuran / aman, nyaman, panceg, tahan angin, tahan hujan, tahan keusik, tahan hawa / dua tiasa diluyukeun dina panto payun halaman wéb ngagaduhan kail nilon. Kaitna tiasa digantungkeun dina roda payun sareng tukang pikeun ningkatkeun kasejahatan tenda / cocog pikeun 2-3 jalmi.


  • Bahan: PVC lawon bolong + PU lawon poliéster dilapiskeun + tabung aluminium + pad katun mutiara + jaring reungit poliéster hideung
  • Warna: Héjo
  • Ukuran: 212x132x123cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm

    Remote control nirkabel atanapi tombol switch control dua arah, cocog pikeun 2-3 jalma

    Bahan lengkep:

    * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm);
    * Awak: Tenda luar 210D lima titik grid pérak dilapis lawon Oxford UV50 / tahan cai 3000 / tenda jero 190GSM lima titik grid poliéster katun tahan cai 2000;
    * Pigura: aluminium;
    * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci
    * Jandéla: 125gsm bolong

    Fitur produk:                                                                                                          

    1. Ngadopsi téknologi kadali jarak jauh nirkabel panganyarna, anu tiasa dibuka sareng ditutup ku remote control, atanapi sacara manual dibuka sareng ditutup ku tombol                                                                             

    2 Léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah, sareng dua jalma tiasa ngalengkepan pamuatan sareng bongkar muat

    3. Pigura: bahan paduan aluminium                                                                                       

    4. Perlakuan waterproof di jahitan                                                                                 

    5. Aya dua kantong sapatu dina dua sisi ténda, sareng handapeun kantong sapatu didesain nganggo bolong supados gampang keusik sareng kabocoran kerikil                                                                                                    

    6. Dilengkepan hansip kaamanan                                                                               

    7. Pigura na aya kabocoran cai pikeun nyegah cai hujan tina akumulasi dina alur handapeun                                    

    8. Saatos ngalipet, panutup hujan dipasang pikeun panangtayungan tahan cai                                                            

    9. Éta parantos lulus tés EMC.                                                                                                          

    Titik jual inti:                                                                                                               

    Remote control nirkabel atanapi tombol switch dua arah control rod push otomatis luhur sareng ka handap, gampang dioperasikeun / Cabut sekrup dina kadua tungtung rod push, anjeun tiasa sacara manual angkat, gampang dioperasikeun / penampilan anu saé, cocog pikeun SUV tina sababaraha wahana ukuran / aman, nyaman, panceg, tahan angin, tahan hujan, tahan keusik, tahan hawa / dua tiasa diluyukeun dina panto payun halaman wéb ngagaduhan kail nilon. Kaitna tiasa digantungkeun dina roda payun sareng tukang pikeun ningkatkeun kasejahatan tenda / cocog pikeun 2-3 jalmi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Tri-Angle Hard top folding car roof tent

      Tri-Angle Hard luhur tilepan hateup mobil

      Ukuran kabuka: 210cm * 144cm * 170cm cangkang Keras sareng panutup luhur sareng handap, tilepan gampang / operasi gampang, dianggo ku 3-4 jalma. Bahan Rinci: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: 8mm jangkung kayu lapis * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teleskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah muatan sareng bongkar muat saderhana .. .

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap tilepan luhur opat jalma

      Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua kali, 3-4 jalma nganggo. Bahan Détail: * Cangkang luhur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + jangkungna 3cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Muka otomatis sareng nutup ku ngamimitian semi; 2. Tangga teleskopis nyaéta dir ...

    • Roof Tent- Folding Manually

      Hateup Tenda- Tilepan sacara Manual

      Ukuran kabuka: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan éndah / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun 2-4 jalma nganggo Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster; * Pigura: aluminium; * Kasur: jangkungna 7cm PU busa + katutup tiasa diumbah * Jandéla: 110gsm bolong Fitur produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng tenda hateup ...

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil lemes - tilepan sacara manual sareng co ...

      Diobral panas tenda atap mobil lemes pikeun tujuan kémping 2-3 jalma nganggo Buka ukuran: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan anu saé / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa diseuseuh * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng ...

    • Side awning

      Kere samping

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng luhur cangkéng

      Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma nganggo Bahan Detil: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: kayu lapis jangkungna 8mm * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun anu tiasa diumbah * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teléskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah. ..