ycxg

  • BSCI EXTENDING AUDIT DILAKSIKAN JEUNG DIPALÉSAR DINA MAR.5,2021

    BSCI 2021 saatos ngalaksanakeun audit dilaksanakeun tanggal 3 Maret 2014 di pabrik kami. Saatos dinten-dinten sibuk di pamariksaan pabrik, Yuancheng Auto Manufacturer Co., Ltd. lulus deui Inok. SGS ngaluarkeun salinan BSCI 2021 kanggo urang. Sareng ieu mangrupikeun taun ka-10 kami ngalangkungan Inok BSCI. Pabrik BSCI ...
    Maca deui
  • Tempat kaca nyaéta kalemahan futures

    Kontrak berjangka utama Nan Yang gelas FG506 turun dinten ayeuna, harga pembukaan 901 yuan / ton, paling luhur 904 yuan / ton, harga panghandapna 888 yuan / ton, ditutup dina 895 yuan / ton, harga nutup dinten dagang sateuacanna murag 9 yuan / ton , volume 413570, ngirangan dinten dagang sateuacanna 133700, 387976 hand ho ...
    Maca deui
  • Kamekaran industri kaca Cina

    Salaku nagara pikeun konservasi énergi industri kaca sareng réduksi émisi, kaleuwihan kapasitas dina perhatian pasar anu luhur pikeun rupa-rupa kaprihatinan anu ngembang. Ayeuna, seuseueurna investor sareng jalma bisnis terang ngeunaan industri gelas kirang, numutkeun kunjungan anu anyar jerona ...
    Maca deui
  • Yuancheng kuat: Kadieu deui

    Tanggal 15 Oktober, Canton Fair ka 126 dimimitian sakumaha anu dijadwalkeun. Yuancheng Auto Accessories Manufacturer CO., LTD nembongan tampilan anyar kalayan antrian produk novél. Warna inovatif ngarobih tempat teduh panonpoé sareng setir panutup setir, anu pangjualna séri suni sinar matahari klasik, kulkas mobil anyar ...
    Maca deui
  • Naon anu diangkut Yuancheng ka Canton Fair ka 125?

    Tanggal 5 Méi, tahap ka-3 tina Canton Fair ka-125 badé ditutup. Stan Yuancheng tina 4.2F16-18 masih rame ku pengunjung. Salaku paméran sering tina Canton Fair, Yuancheng nunjukkeun desain panganyarna séri panutup setir, séri sunshade, séri ténda hateup mobil sareng mobil mobil ...
    Maca deui
  • Undangan pikeun Canton Fair 125th ka-125

    Para Saderek & Saderek, Hatur nuhun pisan kana dukungan jangka panjang anjeun ka Zhejiang Yuan Cheng Auto Asesoris Manufaktur Co., Ltd. Kami bakal ngiringan Pameran Canton ka-125 dimana produk jual panas sareng barang anu nembe dikembangkeun bakal ditingalikeun ka konsumén. Kami tulus ngarepkeun kadatangan anjeun ka ...
    Maca deui
  • Serelek sakedik dina bulan Nopémber dina gelas datar

    Situs wéb komisi pangwangunan sareng réformasi nasional, dina bulan Nopémber, kaluaran semén nasional turun ku 1.1, dibandingkeun sareng pertumbuhan 8,9; Produksi gelas datar murag ku 6,7, 14,4 pikeun kamekaran dina periode anu sami taun ka tukang.
    Maca deui
  • Kasaimbangan pasar titik jangka pondok urang

    Numutkeun ka pantauan, di Cina wétan, jiangsu HuaErRun harga pabrik gelas 5 mm ngambang ka 1224 yuan / ton; Di Cina kalér, hebei kaamanan 5 mm ngambang harga pabrik kaca janten 1032 yuan / ton. Nembe pasar gelas lancar, sabab parantos dina bulan Désémber, telat nurut kana tradisional ...
    Maca deui
  • Laporan semi-taunan gelas

    Garis produksi gelas ngambang mimiti biasana katinggaleun parobihan harga spot, janten sedengkeun harga langkung lemah tapi dimimitian atanapi henteu ka handap, laju kontrak pasokan atanapi dina jangka pondok langkung kirang tibatan kagancangan permintaan anu turun, inventaris sigana bakal tetep jalan nepi. Tapi salaku hasil tina kaca ngambang ...
    Maca deui
  • Rebound gelas teu tahan

    Kaca berjangka kuat naék deui, kontrak 1609 ti saprak handap 973 yuan / ton, mumbul deui ka luhur 1060 yuan / ton, dugi ka 9%. Dina istilah sedeng, kumaha ogé, gelombang rebound ieu kontrak 1609 teu sustainable, engké dina 930-930 yuan / ton kisaran osilasi kamungkinan langkung ageung. Sp ...
    Maca deui