ycxg

Tenda atap mobil otomatis top atos / ténda atap mobil manual atos atos

Pedaran pondok:

Modél Ténda: YC-1704 / YC-1704A
Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 129cm.
Fitur: kadali jarak jauh nirkabel atanapi saklar tombol dua arah kadali angkat rod otomatis, gampang operasi / penampilan anu saé, cocog pikeun SUV tina sababaraha ukuran kendaraan / aman, nyaman, teguh, tahan angin, tahan hujan, tahan keusik, tiis atanapi cocog pikeun 2-3 jalma hirup.


  • Bahan: ABS + ASA + pérak dilapis lawon Oxford + tabung aluminium + mutiara bantalan kapas + jaring reungit poliéster hideung
  • Warna: Héjo
  • Ukuran: 212x132x129cm
  • Pakét: Karton ngarobih
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Tenda atap mobil otomatis top atos / ténda atap mobil manual atos top / Tenda atap mobil kémping

    Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 129cm.

    Tenda atap mobil nganggo remote control nirkabel, operasi gampang, penampilan anu saé, cocog pikeun 2-3 jalma hirup

    Bahan lengkep:

    * Batok top: ABS + ASA;
    * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm);
    * Pigura: aluminium;
    * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci
    * Windows: 110gsm bolong

    Fitur Produk:

    1. Tenda atap nganggo téknologi kadali jarak jauh otomatis otomatis, éta tiasa dibuka sareng ditutup ku remote control, sareng tiasa dioperasikeun sacara manual ngalangkungan tombol conrtol di sisi ténda.                                                                

    2. Léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah, sareng dua jalma tiasa ngarengsekeun momotan sareng ngabongkar.    

    3. Pigura: bahan paduan aluminium                                                                                               

    4. Jahitan lawon anu waterproofed                                                                                                

    5. Aya dua kantong sapatu di kadua sisi ténda, sareng handapeun kantong sapatu didesain nganggo bolong kanggo genah Keusik sareng gravel bocor;                                                                                                 

    6. Rorongkongna aya kabocoran cai pikeun nyegah cai hujan tina akumulasi dina alur handapeun;                                     

    7. Luhureun tenda atos anu narilep tiasa dianggo salaku panutup hujan tibatan panutup hujan anu misah, anu gampang dioperasikeun                            

    8. Tenda di atap parantos lulus tés EMC.                                                                                                    

    Inti Kauntungan: nirkabel kadali jauh atanapi tombol pindah dua arah kadali otomatis rod dorongan angkat, gampang operasi / penampilan geulis, cocog pikeun SUVs tina sagala rupa ukuran kandaraan / aman, nyaman, teguh, tahan angin, tahan hujan, tahan bantal, tahan tiis / cocog pikeun 2- 3 jalma hirup.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Side awning

      Kere samping

    • Soft car rooftop tent- folding manually with cornice

      Tenda atap mobil lemes - tilepan sacara manual sareng co ...

      Diobral panas tenda atap mobil lemes pikeun tujuan kémping 2-3 jalma nganggo Buka ukuran: 221cm * 190cm * 102cm Penampilan anu saé / Tangga sareng bingkai ranjang diintegrasikeun Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + 3cm jangkung PU + tutup katun anu tiasa diseuseuh * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Ditarikna Tangga langsung nyambung sareng ...

    • Soft top automatic single driving tent/soft top manual single driving tent

      Top lemes otomatis tenda nyetir tunggal / luhur lemes ...

      Ukuran kabuka: 212cm * 132cm * 123cm Wireless remote control atanapi tombol switch kadali dua arah, cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430g PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: Tenda luar 210D lima titik grid pérak dilapis lawon Oxford UV50 / tahan cai 3000 / tenda jero 190GSM lima titik grid poliéster katun tahan cai 2000; * Pigura: aluminium; * Kasur: 7cm jangkungna busa EPE + tutup katun anu tiasa dicuci * Windows: 125gsm bolong Fitur produk: ...

    • Hard top folding four-person roof tent

      Tenda atap tilepan luhur opat jalma

      Ukuran kabuka: 210cm * 185cm * 121cm merenah pikeun dilipet / dilengkepan ku tangga dua kali, 3-4 jalma nganggo. Bahan Détail: * Cangkang luhur: ABS + ASA; * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 4cm jangkungna busa EPE + jangkungna 3cm PU busa + katun tiasa dicuci * Windows: 110gsm bolong Fitur Produk: 1. Muka otomatis sareng nutup ku ngamimitian semi; 2. Tangga teleskopis nyaéta dir ...

    • Hard top straight-up roof tent

      Tenda atap lempeng luhur cangkéng

      Ukuran kabuka: 210cm * 145cm * 96cm cangkang atos kalayan tutup luhur sareng handap, tilepan anu merenah, 3-4 jalma nganggo Bahan Detil: * cangkang Keras (luhur & handap): ABS + ASA; * Awak: 190gsm Lima kisi poliester katun (tahan cai: 2000); * Panel pelat: kayu lapis jangkungna 8mm * Kasur: jangkungna 5cm PU busa + katun anu tiasa diumbah * Windows: 125gsm bolong Fitur Produk: 1. Tangga teléskopis langsung nyambung kana tenda hateup, sareng léngkah-léngkah ngamuat sareng ngabongkar anu saderhana sareng merenah. ..

    • Manual folding roof tent

      Manual tenda hateup tilepan

      Ukuran kabuka: 310cm * 160cm * 126cm Cocog pikeun sagala rupa Modél ukuran SUV / cocog pikeun 2-3 jalma Bahan Detil: * Panutup luar: 430gsm PVC terpal (tahan cai: 3000mm); * Awak: 220g 2-lapisan PU palapis poliéster poliéster (tahan cai: 3000mm); * Pigura: aluminium; * Kasur: 5cm jangkungna PU busa + katutup tiasa dicuci * Jandéla: 110gsm bolong