ycxg

Naon anu diangkut Yuancheng ka Canton Fair ka 125?

Tanggal 5 Méi, tahap ka-3 tina Canton Fair ka-125 badé ditutup. Stan Yuancheng tina 4.2F16-18 masih rame ku pengunjung.

yjt (2)

Salaku paméran sering tina Canton Fair, Yuancheng nunjukkeun desain panganyarna séri panutup setir, séri sunshade, séri tenda atap mobil sareng kulkas mobil. penampilan novél & tiasa dianggo dina rohangan ageung ténda hateup mobil sareng desain modis sareng genah kulkas anu seueur dipikahoyong ku pengunjung. Seueur konsumén resep pisan kana ciri anu hadé sareng kinerja produk urang. Sababaraha diantarana mutuskeun pikeun ngatur kunjungan ka Yuancheng dina waktos anu caket.

yjt (1)

Canton Fair mangrupikeun platform anu saé pikeun perluasan pasar internasional pikeun Yuancheng. Komunikasi tatap muka pikeun konsumén ngamungkinkeun Yuancheng ngartos syarat poténsial konsumén langkung jero sareng ngawangun pondasi anu saé pikeun perluasan pasar.


Waktos Post: Nov-05-2020