ycxg

Tempat kaca nyaéta kalemahan futures

Kontrak berjangka utama Nan Yang gelas FG506 turun dinten ayeuna, harga pembukaan 901 yuan / ton, paling luhur 904 yuan / ton, harga panghandapna 888 yuan / ton, ditutup dina 895 yuan / ton, harga nutup dinten dagang sateuacanna murag 9 yuan / ton , jilid 413570, ngirangan dinten dagang sateuacanna 133700, 387976 héndsét, ngirangan dinten dagang sateuacanna 16548. Pendaptaran nomer resi gudang nyaéta 0.

Kaayaan pasar spot gelas ngambang domestik di pasar spot terus ningkat terus, pabrik shahe ngagabung kana rally di Cina wétan, Cina tengah sareng kidul, lambar 8 yuan / ton, aya dina pangiriman anu saé, inventaris rendah. Daérah utama tingkat harga: di Cina kalér, hébei kaamanan 5 mm ngambang harga pabrik 1048 yuan / ton, kiriman saé, inventarisna kirang; Di Cina wétan, jiangsu HuaErRun harga pabrik ngambang 5 mm 1280 yuan / ton, pangiriman anu saé, inventaris rendah; Di Cina tengah, wuhan panjang 5 mm ngambang harga pabrik harga 1232 yuan / ton, kiriman anu saé, inventaris rendah; Di Cina kidul, jiangmen HuaErRun harga pabrik gelas ngambang 5 mm 1360 yuan / ton, pangiriman anu saé, pangirangan inventarisasi. Ringkesan sareng ramalan, hilir kidul ngan peryogi dukungan, pabrik kaca?


Waktos Post: Nov-05-2020