ycxg

Kamekaran industri kaca Cina

Salaku nagara pikeun konservasi énergi industri kaca sareng réduksi émisi, kaleuwihan kapasitas dina perhatian pasar anu luhur pikeun rupa-rupa kaprihatinan anu ngembang. Ayeuna, seuseueurna investor sareng jalma bisnis terang ngeunaan industri gelas kirang, numutkeun kunjungan anu anyar dina jero panilitian sareng panilitian riset, analisis ringkes pamekaran industri kaca ayeuna, pikeun pikeun urang gaduh pamahaman anu langkung saé ngeunaan industri.

Perusahaan kaca distribusi industri di Cina utamina disebarkeun di liaoning, hebei, shandong, jiangsu, zhejiang, guangdong, fujian, ayeuna di Mongolia Batin sareng daérah tengah sareng wétan kalér ogé aya bagian tina jalur produksi. Karakteristik gelas éta sorangan rapuh sareng keterbatasan transportasi nuju modeu penjualan na tiasa dibagi kana ngagunakeun pamasaran anu intensif dina jarak 300 km, 300 km ku milih distribusi jinis, jauhna 800 kilométer


Waktos Post: Nov-05-2020