ycxg

BSCI EXTENDING AUDIT DILAKSIKAN JEUNG DIPALÉSAR DINA MAR.5,2021

BSCI 2021 saatos ngalaksanakeun audit dilaksanakeun tanggal 3 Maret 2014 di pabrik kami. Saatos dinten-dinten sibuk di pamariksaan pabrik, Yuancheng Auto Manufacturer Co., Ltd. lulus deui Inok. SGS ngaluarkeun salinan BSCI 2021 kanggo urang. Sareng ieu mangrupikeun taun ka-10 kami ngalangkungan Inok BSCI.

Pamariksaan pabrik BSCI ngarujuk kana BSCI (Business Social Compliance Initiative), anu mangrupikeun Inpormasi tanggung jawab sosial anu dilakukeun ku organisasi komunitas Community Compliance (BSCI) kana panyadia global anggota BSCI; Ieu kalebet patuh kana hukum, kabébasan Asosiasi sareng Perjanjian Koléktif, Larangan Diskriminasi, santunan, jam damel, Kaamanan Tempat Kerja, larangan Buruh Anak, larangan Buruh paksa, lingkungan sareng kaamanan. BSCI ayeuna ngagaduhan langkung ti 180 anggota ti 11 nagara, kalobaannana pangecér sareng pembeli Éropa, anu sacara aktip bakal ngadorong panyadia na di panjuru dunya pikeun nampi BSCI pikeun ningkatkeun HAM.

 

 

 


Pos waktos: Mar-15-2021