ycxg

Yuancheng kuat: Kadieu deui

Tanggal 15 Oktober, Canton Fair ka 126 dimimitian sakumaha anu dijadwalkeun. Yuancheng Auto Accessories Manufacturer CO., LTD nembongan tampilan anyar kalayan antrian produk novél.

Warna inovatif ngarobah warna panonpoé sareng setir panutup setir, anu pangalusna ngajual séri sinar matahari, seri kulkas mobil énggal, séri ténda atap modis, jst sadayana dina acara endah pisan nyorot pameran.

Asup ka stan Yuancheng, anjeun bakal ningali daérah produk luar tempat disimpenna kulkas mobil novél. Di lebetna aya modél ténda otomatis narik pengunjung. Anu aya di gigireun daérah produk luar nyaéta daérah produk interior mobil. Sababaraha salesman nunjukkeun fungsi konsumén pikeun produk.

hrt (1)

Dina fase 1, sémah pisan ngaji kinerja unggul sareng reliabiliti kulkas mobil Yuancheng. Produk interior sapertos panutup matahari sareng panutup setir didamel tina lawon bunglon anu nampilkeun pangaruh anu ngagurilap warni dina pangaruh cahaya atanapi suhu. Ieu mangrupikeun produk tradisional anu polos, nanging Yuancheng ngajantenkeunana caang dina desain unik.

hrt (2)

Dina fase 3, Yuancheng nunjukkeun ténda hateup anu ditingkatkeun ngagunakeun lawon énggal anu énggal, énggal sareng tahan UV, anu beuratna langkung beurat sareng langkung hadé dina pagelaranana. Salaku tambahan, Yuancheng nangkep eupan balik pamasaran gancang sareng ningkatkeun pangalaman konsumén sacara umum ku cara nyaluyukeun dina jandela tenda.

hrt (3)

Kalayan produk anyar anu diluncurkeun, Yuancheng ngagaduhan popularitas tinggi di Canton Fair ieu. Stan Yuancheng sok rame sareng produkna parantos dikenal pisan, narik pelanggan anyar sareng lami pikeun sumping pikeun diskusi sareng komunikasi.

"Kapayunna, urang bakal tetep damel langkung saé sareng nuluykeun nanem modalkeun R&D, sareng ngusahakeun janten mérek global interior mobil sareng wisata luar sareng produk luang.", Numutkeun ka Xu Mengfei, présidén Yuancheng.


Waktos Post: Nov-05-2020